Hallo,

Ik ben Merlot. Ik ben een Australische Labradoodle pup van zes maanden. Op de dagen dat mijn baasjes aan het werk zijn, lig ik altijd vol ongeduld in mijn mandje te wachten totdat Patricia van Dogs2Care mij komt halen om met haar te gaan wandelen. Eerst in het gras lekker mijn plasje en poepje doen en dan een flink stuk lopen. Dan raak ik mijn energie kwijt, kan ik heerlijk snuffelen aan de luchtjes van de andere honden uit de buurt en tegelijk ook mijn commando’s oefenen.  Nu ik elke dag een beetje groei mag ik ook steeds vaker met de andere honden van Patricia spelen. Heerlijk rennen en stoeien in het park. Zelfs zonder riempje aan! Als ik dan thuis kom, dan voel ik mij heerlijk voldaan en ga ik tevreden in mijn mandje liggen wachten totdat mijn baasjes er weer zijn. Ik ben heel blij dat mijn baasjes voor Dogs2Care hebben gekozen. Zij willen het beste voor mij. En dat is gelukt.  Dus andere honden van Zoetermeer, bij Dogs2Care ben je in goede handen. Je zou zo je baasjes vergeten!

Met een enthousiaste hondenknuffel van MERLOT.

Al 7 jaar wordt onze eigenwijze Jack Russell  Bodie 2x per week meegenomen voor een wandeling door Patricia (en soms door Marcel).

Pure luxe zo’n geweldige uitlaat professional die hem ophaalt en zo lief voor hem is. Een extra keertje is bijna nooit een probleem.

Op deze manier hoeven we ons nooit zorgen te maken over onze hond, die alleen thuis is, wat een fijn gevoel geeft.

Linda van Dop

Wij zijn erg blij met de uitlaatservice van Dogs2Care. Onze hond Snoopy is erg enthousiast als hij opgehaald word. Regelmatig krijg ik leuke berichtjes toegestuurd. Het is erg fijn om te zien hoe onze “Griekse rescue” met de mensen van Dogs2Care bevriend is geraakt en vol vertrouwen meegaat. Geruststellend en een goed gevoel dat als wij er niet zijn, dat er goed voor onze Snoopy gezorgd word.

Leon en Annelou

Onze hond Bo wordt al bijna 5 jaar uitgelaten door Dogs2Care. Zij bieden individuele uitlaatservice en dat past goed bij Bo die niet graag in een groep wordt uitgelaten. Wij laten Bo met een gerust hart thuis achter omdat we weten dat ze tussentijds goed wordt opgevangen. Als er bijzonderheden zijn hebben we even contact met Patricia via de app of telefonisch. Wij vinden Dogs2Care professioneel, betrouwbaar en flexibel.

Groetjes,
Anne-li

nze hond Bacio gaat al 4 jaar met heel veel plezier 4 dagen per week mee met Dogs2Care.
Eerdere ervaring met een andere uitlaatservice beviel een stuk minder. Bacio ging toen mee in een grote groep. Gewend om met andere honden te lopen en spelen is onze hond zeker. Maar met name de flinke busrit om alle honden op te halen en na het uitlaten weer weg te brengen, werd vervelend.
Dogs2Care biedt uitlaatservice dichtbij eigen huis en dus in een bekende omgeving. Daarnaast is de kennis en ervaring met- en vooral passie & liefde voor honden overduidelijk aanwezig. En dat maakt dat onze hond elke dag Dogs2Care vrolijk begroet.

Groet, Larissa

Alweer enige tijd maken wij gebruik van de goede zorgen van Dogs2Care. Op verzoek laat ze onze honden tweemaal per week individueel uit en daarmee vragen we veel van Patricia. Ze heeft namelijk het genoegen met een eigenwijze, bejaarde Cavalier waar ze vooral veel geduld voor nodig heeft en een enthousiaste Newfoundlander die zijn gewicht en kracht goed weet te gebruiken. Dit vraagt leiderschap en inzicht, wat Patricia perfect weet in te zetten. Daarnaast communiceert Patricia altijd direct met ons als haar iets bijzonders is opgevallen m.b.t. de gezondheid van de honden. Kortom, we vertrouwen haar volledig en zijn erg blij met haar hulp.

Wij maken dankbaar gebruik van de diensten van Dogs2Care, met onze hond Indy. Verstand van zaken en houdt rekening met ras en karakter van de hond, voor ze zo maar bij elkaar te laten. Wij kennen Patricia al wat langer en weten dat onze hond bij Patricia in goede handen is en Indy vindt het ook altijd weer een feestje als ze mee mag! Raden Dogs2Care absoluut aan, als je op zoek bent naar een fijne en betrouwbare uitlaatservice in Zoetermeer en omstreken!

Indy, Ramona.

Onze Milo gaat al vanaf pup af aan 5 dagen per week, 2 keer per dag met Patricia van Dogs2Care mee. Dat is inmiddels alweer 5 jaar. Wij zijn super blij met Patricia haar zorg, professionaliteit en betrouwbaarheid. Net zo belangrijk is dat Milo iedere dag heel blij is als hij weer mee mag. Wij raden Patricia zeker aan als je op zoek bent naar een uitlaat service in Zoetermeer of omstreken.