Uw mening

Uw mening.

 

U kunt hier voor ons een reactie achterlaten, en aangeven wat u van onze service vind!

Hartelijk dank,

D2C

 

One thought on “Uw mening

 1. Paricia, Jill en Marcel zijn alledrie TOPPERS!!! Zij staan altijd voor je klaar en Mike is óók héél blij met ze; hij vindt het heerlijk om met ze te wandelen. Dat is het belangrijkste. Ik geef mijn hond niet graag “uit handen” maar bij jullie drietjes hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Nogmaals: jullie zijn TOPPERS!!!!

 2. Even een groot compliment aan Dogs2care; ik woon in een appartementscomplex; aan het begin van de middag brak er in het complex een brand uit. Patricia hoorde ervan en zag opnafsyand de rook etc. is gelijk als een gek daar naartoe gereden om mijn hond Thijs te checken (en mijn oudere moeder die bij mij thuis verblijft en op mijn hond past terwijl ik weg. ben. Patrica hulde! Echt ik waardeer dit heel erg. Je bent een toppertje!

 3. Hoi Patricia

  Deze week is het alweer twee jaar geleden dat je met Thijs dagelijks een wandeling maakt. Super bedankt. Het geeft ons de mogelijkheid om een hond te hebben. Thijs kijkt er dagelijks naar uit en zit letterlijk op de uitkijk waar je blijft. Hij geniet er merkbaar van. Na de wandeling gaat die tevreden slapen. Nogmaals bedankt. Ik weet dat Thijs bij jou in vertrouwde handen is.
  Hans

 4. Hoi Patricia, ook Romy en Luca zijn heel blij met de wandelingen die zij met jou mogen maken. Voor Romy helemaal omdat zij nogal angstig voor vreemde, maar jij heb haar hartje gestolen. Toppie !!!
  P.s leuke foto’s

  groetjes en nog veel wandel plezier

 5. Haai Patricia en Marcel,

  Langs deze weg nogmaals bedankt voor jullie inzet en zorg voor Woody. Dankzij jullie opvang kon ik weer een hondje in huis nemen en zonder zorgen naar mijn werk gaan.
  Woody is vanaf het begin, nu inmiddels alweer een jaar geleden, door jullie opgevangen. Altijd ging en gaat alles in goed overleg. Ik en vooral ook Woody zijn super blij met jullie en hopelijk blijft deze opvang nog lang bestaan.
  Leuk ook om Woody in “aktie ” te zien op de foto.
  Groetjes Ireen

 6. Dank je lieve Patricia voor je zorgen voor Jeana En wat staat ze mooi op de foto. Grote hond klein hartje. We gaan elkaar nog vaak zien, super fijn dat we jou hebben gevonden zodat Jeana niet in asiel hoeft, want daar heeft ze te veel voor meegemaakt. Tot de volgende keer. Jeana, Joni en agnes

 7. Ha Patricia,

  Onze Baloe vindt het maar wat fijn dat jij hem tussen de middag even uitlaat!
  Daarnaast is de communicatie met Dogs2Care open, flexibel en prettig.
  Ga zo door.

  Peggy

 8. Patricia en Marcel,
  Lieve hondenliefhebbers die door weer en wind met onze Cher 4 dagen in de week tussen de middag naar buiten gaan, zodat wij met een gerust hart naar ons werk kunnen. Altijd een berichtje achter laten hoe het verlopen is die dag. Zeer meelevend met de ouderdom en achteruitgang van onze schat. Bedankt lieve mensen!
  Erik en Christina

 9. Hoi Patricia,
  Fantastische uitstapjes maakt Thijs. Hij kijkt er elke dag naar uit hoor ik van mijn ouders waar Thijs overdag is. Hij zit op de bank naar buiten te kijken en ziet je auto vaak eerder dan mijn ouders. Thijs wil niets liever dan met zijn vriendinnetjes ravotten. Als hij terugkomt vanuit een park is hij daarna uren tevreden. En het doet hem in meer opzichten goed. Hij ontmoet andere honden en is steeds zekerder aan het worden. Super gewoon. Fantastisch ook te merken met hoeveel passie je omgaat met Thijs. Bedankt!
  Hans

 10. Hai Patricia,
  Namens mij en Joep, thx voor de goede service. Joep is elke keer weer helemaal tevreden hond na zijn loopje!
  Jarda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *