Puppyplan “op maat”.

 

U wilt heel graag een pup. Hoe organiseert u dat als u een druk bezet leven heeft?

Uw pup moet langzaam wennen aan het langer alleen thuis blijven. Uw pup is nog niet zindelijk en moet eerst opgevoed worden. De eerste paar maanden zijn zeer bepalend en belangrijk voor het gedrag van uw hond voor de rest van zijn hondenleven.

“Dogs2Care individuele honden uitlaatservice en puppybegeleiding Zoetermeer e.o”, biedt u een unieke puppyservice. Dogs2Care helpt u bij de zindelijkheidstraining maar ook bij dagopvang, benchtraining en socialisatie.

Ook kan Dogs2Care voor u de basiscommando’s aanleren. U wilt graag een pup, maar heeft u voor al deze belangrijke zaken zelf geen tijd of mogelijkheden? Dogs2Care biedt u de oplossing.
Dogs2Care begeleidt u in de zo belangrijke eerste maanden van uw pup. Zo kan deze  opgroeien tot een fijne, stabiele huishond.

Past het ras wat u op het oog heeft wel bij uw levensstijl en wensen?
Heeft u al een fokker op het oog? Is uw huis al puppyproof?
Als de pup er straks is, hoe lang kunt u vrij nemen of is er iemand delen van de dag thuis? Vragen waar Dogs2Care over  kan meedenken met u.

Hoe werkt het?
Dogs2Care komt bij u thuis. Samen maken we een puppyplan op maat, helemaal aangepast aan uw wensen en uw leven. Samen bekijken we welke vorm van begeleiding training en/of opvang bij u past, er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.